Als je 40 wordt geef je een groot feest. Je nodigt al je familie, vrienden en kennissen uit en maakt er iets speciaals van. Je wilt dan graag dat er nog lang over dit feest nagepraat wordt.

Zo'n feest willen wij ook geven nu we 40 worden en jij bent hiervoor uitgenodigd. Het feest wordt gegeven op 17 november a.s. in de PKN-kerk te Ureterp en begint om 19.30 uur. In onze stijl wordt het dan een muziekfeest, waarbij ons geloof in God centraal staat.

Wij zijn trots op wat wij doen en treden dus graag zelf voor onze gasten op, maar wij genieten ook van andere muziek en daarom hebben wij de gebroeders Braam uit Ureterp gevraagd enkele nummers ten gehore te brengen.

Daarnaast moet op een feest natuurlijk ook gelachen worden. De cabaretgroep Z.I.L.T. uit Buitenpost heeft naar aanleiding van ons jubileum een sketch gemaakt die ze graag tijdens het feest naar voren brengen.

Tot slot hebben we ook nog een ceremoniemeester, Theun van der Velde. Hij leidt onze gasten door deze avond heen.

Kortom het wordt een fantastische avond en wij hopen dat jij daar bij bent. Neem je familie, vrienden en kennissen mee. Een cadeau hoeven wij niet, maar we vragen wel een kleine bijdrage (5,- p/p) voor het feest.